Isolering i Ludvika

Anlita Warmcel när du behöver isolering i Ludvika. Vi isolerar allt ifrån ombyggnad till nyproduktion – koja eller slott, gammalt eller nytt – Vi besitter tillräcklig kompetens och har erfarenhet för att kunna uppfylla era önskemål, oavsett vilket projekt det handlar om!

Vi använder endast en miljövänlig isolering cellulosaisolering från Warmcel i Storbritannien, för att värna om miljön samtidigt som vi kan erbjuda det bästa alternativet för alla fastigheter. Detta är ett brandsäkert alternativ som dessutom skyddar mot fukt och mögel.

Vi vill alltid försäkra oss om att våra kunder är nöjda med vårt arbete. Därför går vi alltid igenom färdiga resultat tillsammans med kunderna.

Kontakta oss om du vill ha en kostnadsfri offert på isolering i Ludvika. Vi kan även ge dig tips och råd och svara på frågor om den ekologiska isoleringen.

Warmcels tjänster i Ludvika

g21Vi på Warmcel prioriterar alltid alla arbeten lika och lägger alltid ner lika mycket energi och engagemang på alla olika projekt, oavsett storlek. Varje år ökar vår volym eftersom fler och fler upptäcker vårt sätt att arbeta, idag har vi en volym på hela 50 ton per år. Vi använder oss av sprutisolering för att kunna täcka varenda vrå i fastigheten.

Sprutisoleringen är 100 procent miljövänlig. Det är en cellulosabaserad lösullsisolering, även kallat cellulosaisolering. Det verkar på samma sätt som andra isoleringsalternativ, men funkar extra bra som tilläggsisolering.

Vill man till exempel bli av med oväsen kan vi ljudisolera väggarna och om man vill ha ett behagligare golv kan vi sprutisolera för att neutralisera temperaturerna. När vi tilläggsisolerar golv borrar vi upp hål utifrån för att kunna spruta in isoleringen i varje fack. Efter det täcker vi självklart igen hålen.

Vi vill hjälpa dig med ditt isoleringsprojekt i Ludvika! Kontakta oss för en kostnadsfri prisoffert om du behöver isolera till exempel vindar, golvbjälkslag, golv eller ytterväggar.

Cellulosaisolering

Isoleringen vi på Warmcel arbetar med är en cellulosabaserad lösullsisolering. Det tillverkas på återvunnet tidningspapper och är alltså miljövänlig isolering som ändå håller måtten som krävs för att få ett bra resultat i fastigheterna.

Det finns många fördelar med denna ekologiska isolering. Några av dessa är bland annat att det skyddar mot fukt, mögel och förmultning tack vare att cellulosan absorberar fukt. Tack vare det slipper man onödiga kostnader för att reparera fuktskador och liknande. Man är problemfri året om eftersom isoleringen anpassar sig perfekt efter väder och årstider.
Lösullsisoleringen är dessutom brandsäker. Istället för att smälta, som andra alternativ gör, kan den bara förkolna lite på ytan. Det krävs alltså inga stora åtgärder.

Cellulosaisoleringen kan användas till ställen som andra sorter, men eftersom ljudegenskaperna är extra bra funkar det perfekt som ljudisolering, även för att jämna ut temperaturer i golv.

Ekologiskt och miljövänligt

Warmcel är en av Europas största tillverkare av cellulosaisolering och vi har hela 40 års erfarenhet. Cellulosaisoleringen har dock funnits i Sverige i bara 20 år men vi försöker nu sprida det vidare och utöka dess bredder.

Alla som arbetar hos oss på Warmcel är väldigt kompetenta och serviceinriktade och har lång erfarenhet inom ekologisk isolering. Vi lämnar inget arbete förrän kunden är helt nöjd med det vi gjort. Vi går igenom resultatet tillsammans och om vi hittar eventuella fel åtgärdar vi självklart det direkt.

Den miljövänliga isoleringen är ett ultimat alternativ då det finns många fördelar jämfört med annat material som finns på marknaden. Inga träd behöver fällas eftersom pappret som används vid tillverkningen är återvunnet. Salterna som är i skadar inte miljön eller fastigheterna på något sätt, de tillför bara det som krävs för att göra isoleringen perfekt.