Isolering i Leksand

Warmcel hjälper dig med det mesta inom isolering i Leksand i både gamla och nya fastigheter.

Warmcel är en av hela Europas största tillverkare av cellulosaisolering, en miljövänlig isolering, och har 40 års erfarenhet av detta. Det bästa med denna sorts isolering är att den skyddar mot fukt och mögel samtidigt som den värnar om miljön.

Du är välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert eller om du behöver tips och råd. Eller så kan du besöka oss, vi finns på Gärdesvägen 31 i Leksand.
Våra tjänster

warmcel-bilAlla projekt är viktiga för oss, vi prioriterar alla projekt – stora som små – lika och går alltid in med all energi vi har. Vi går igenom allt som ska isoleras noggrant innan vi påbörjar arbetet för att inte missa viktiga detaljer som kan försämra resultatet.

Vi har stor kompetens inom sprutisolering och vi kan bland annat hjälpa till med isolering för vindar, snedtak, golvbjälklag och ytterväggar.

Vid isolering av vindar kan vi även erbjuda montering av ventilation, till ett fast pris för att göra det enklare för våra kunder.

Är era golv för kalla kan vi även tilläggsisolera för att ni ska få en behagligare tillvaro i hemmet. Det gör vi i så fall genom att borra upp hål utifrån för att sedan blåsa i varje fack. När arbetet är klart pluggar vi självklart igen dessa hål så att det inte syns.

Storlek på fastigheten spelar ingen roll, inte vad den används till heller. Vi har erfarenhet inom isolering av allt ifrån privata friggebodar till kommersiella lokaler. Vi hjälper till med all isolering i Leksand!

Ekologisk och miljövänlig isolering

För att kunna leverera bästa resultat utan att påverka miljön negativt har vi en noggrann miljöpolicy och mycket kunskap inom lösullsisolering, som är en väl beprovad, miljövänlig och ekologisk isolering som. Lösullsisoleringen tillverkas till 100 procent av återvunnet tidningspapper vilket betyder att det inte ens går åt massaved vid tillverkningen. Det enda som tillsätts i är salter som gör sprutisoleringen härdig mot fukt. utan att påverka miljön.

Fördelar med cellulosaisolering, som det även kallas, är att den är ekologisk. Den kan hantera fukt på ett mycket bra sett tack eftersom den avger fukt och är skyddad från mögel och förmultning.

Cellulosaisolering kan isolera samma delar av fastigheten som konventionella varianter. Det är perfekt som tilläggsisolering för att skydda mot för extrema temperaturer och funkar också utmärkt som ljudisolering.

Denna typ av lösullsisolering har bara funnits i Sverige i 20 år, men vi har utökat marknaden successivt under de år vi arbetat med materialet.

Varför ska man isolera med Warmcel?

Warmcels cellulosaisolering ger en perfekt isolering som inte utelämnar några små vrår eller liknande. Den hjälper till att utjämna temperaturen i alla fastigheter utan att påverka vare sig den inre eller yttre miljön. Den innehåller inga farliga ämnen och den avger inte heller någon otrevlig lukt.

  • Med Warmcel slipper du fukt – ännu en fördel som till exempel mineralull inte har. Cellulosan absorberar fukt och hindrar nedbrytning med tiden som skulle kunna leda till en hel del onödiga kostnader och mycket arbete.
  • Vid brand smälter inte isoleringen, det enda som kan hända är att det förkolnas på utsidan. Det blir alltså inga allvarliga skador som måste åtgärdas direkt.
  • Alla våra kvalificerade medarbetare kan sitt jobb. Efter utfört arbete går vi alltid igenom resultatet tillsammans med dig som kund för att utvärdera och se så att allt blivit rätt.