Isolering i Falun

Warmcel hjälper dig med det mesta inom isolering i Falun i både stora och nya fastigheter. Det spelar ingen roll om det behövs isolering i en lekstuga eller om det är en kommersiell fastighet som behöver en totalöversyn, inget projekt är för stort eller för stort eller för litet för oss.

Efter utfört arbete går vi alltid igenom resultatet med kunden för att kontrollera att allt gått rätt till och att det kommer hålla länge utan krångel.

Vi arbetar med cellulosaisolering/lösullsisolering. Det är ett miljövänligt alternativ som skyddar extra bra mot fukt och andra otrevligheter.

Kontakta oss på 070 – 626 10 37 om du har några frågor eller om du vill ha en kostnadsfri prisoffert till ditt projekt. Vi kan även ge dig tips och råd om isolering i Falun

Sprutisolering med cellulosa

Vi prioriterar alla våra uppdrag lika mycket, alla är lika viktiga och vi lägger alltid ner oss lika mycket på varje arbete i Falun. Vi gör noggranna förberedelser innan vi börjar med isoleringen för att kunna göra det så bra som möjligt för kunden.

Sprutisolering har vi stor erfarenhet inom, det funkar perfekt till bland annat vindar, golvbjälklag, snedtak och ytterväggar. Tack vare det smidiga arbetssättet kan man utan problem använda vår ekologiska isolering som tilläggsisolering. Det kan då hindra mot både för mycket värme och kyla samt göra fastigheter mer ljudisolerade.

När vi tilläggsisolerar golv, för att skapa en behagligare temperatur för fötterna, borrar vi hål utifrån. Efter det sprutar vi in lösullsisoleringen i varje fack så att det inte ska finnas några små vrår kvar som förstör resultatet. Efter detta pluggar vi givetvis igen hålen så att de inte syns överhuvudtaget.

Miljövänligt

Vi arbetar bara med en miljövänlig isolering, cellulosabaserad lösullsisolering (kallas även för cellulosaisolering). Det tillverkas av återvunnet tidningspapper och salter är de enda tillsatserna

En av många fördelar med cellulosaisolering är självklart att det är miljövänligt. Men eftersom cellulosan absorberar och avger fukt kan det även ge ett otroligt bra fuktskydd. Cellulosaisoleringen kan anpassa sig efter både väder och årstider så att man ska slippa problemen oavsett.

Det minskar riskerna för skadedjur, mögel och förmultning vilket alltså betyder att man kan slippa en hel del onödiga kostnader med detta alternativ.

Lösullsisoleringen fungerar på samma sätt som de andra varianterna på marknaden som till exempel fiberull, men det fungerar extra bra som tilläggsisolering. Ljudegenskaperna är också tillräckligt bra för att man ska kunna använda isoleringen som ljudisoleringen. Det funkar naturligtvis även perfekt som skydd mot värme och kyla.

Anledningar att välja Warmcel

g2Tack vare våra kompetenta och kvalificerade arbetare och den typ av isolering vi jobbar med kan vi garantera högklassiga resultat som inte utelämnar viktiga detaljer. Vi arbetar med alla olika sorters fastigheter, vare sig det är ombyggnation eller nybyggnad. Lång erfarenhet inom isolering gör att vi kan anpassa oss efter kundens behov och önskningar.

Vi kan neutralisera temperaturer och ljud, minska riskerna för fukt och mögel utan att detta försämrar miljön ett dugg. Eftersom det tillverkas av återvunnet papper behöver vi inte ens utsätta träden för att framställa isoleringen.

Den ekologiska lösullsisoleringen innehåller inte heller några farliga gaser som avger otrevliga lukter. Det smälter inte vid brand, så det finns inte lika stora risker som med till exempel fiberull eller liknande alternativ. Det enda som kan hända är att det förkolnar på ytan.

När vi utfört ett arbete hos en kund vill vi alltid att resultatet ska gås igenom tillsammans med er. Arbetet är inte klart för oss förrän vi kommit överens om att allt ser bra ut och när vi båda bedömer projektet som klart. Vi strävar självklart efter helnöjda och återkommande kunder!