Isolering i Borlänge

Vi på Warmcel har stor erfarenhet inom cellulosaisolering, en miljövänlig isolering som passar för alla tillfällen och som dessutom skyddar extra bra mot fukt. Vi hjälper dig med allt inom isolering i Borlänge!

Inga fastigheter är för små eller för stora för oss. Vi isolerar allt ifrån koja till slott, det spelar ingen roll om det är ombyggnad eller nyproduktion.

Service är väldigt viktigt för oss, så efter varje utfört arbete kontrollerar vi självklart resultatet med kunden för att vara säkra på att båda parter är nöjda med arbetet. Kunderna är allra viktigast för oss och vårt mål är att de alltid ska vara helnöjda!

Behöver du tips och råd, har du frågor om lösullsisolering eller vill du ha en kostnadsfri prisoffert för isolering i Borlänge?? Kontakta då oss på 070 – 626 10 37

Vad kan Warmcel hjälpa dig med?

Alla uppdrag är lika viktiga för oss. Vi går alltid in med mycket energi och vilja för att göra ett gott arbete. Innan vi börjar med sprutisoleringen går vi noggrant igenom allt för att inte råka utesluta viktiga detaljer, det ska inte finnas några missade vrår när vi är klara med arbetet.

Sprutisoleringen är till 100% miljövänlig och funkar perfekt till allt ifrån vindar och golvbjälklag till snedtak och ytterväggar, precis som vilken annan isolering som helst. Vi är tillräckligt kvalificerade för att kunna hjälpa kunderna med alla deras önskemål och mål.

Det som är extra bra med sprutisolering är att det funkar perfekt för att täta till golv och väggar för att hindra extrema temperaturer och onödigt oväsen. För att kunna tilläggsisolera till exempel ett golv borrar vi hål utifrån för att kunna spruta in isoleringen i varje fack. Vi täcker alltid igen dessa hål när vi är klara för att kunderna ska slippa fula märken.

Miljövänlig isolering i Borlänge

Warmcel arbetar bara med en miljövänlig isolering, alltså en cellulosabaserad lösullsisolering, även kallat cellulosaisolering. Vi anser att det är det bästa alternativet att jobba med, både för fastigheterna och för miljön. Tillverkningen görs nämligen endast av återvunnet tidningspapper med olika salter som tillsatser, inga träd behöver fällas, inga sjöar blir förorenade. 100 procent miljövänligt samtidigt som det tillför många extra bra detaljer som andra isoleringsalternativ inte kan.

En av många fördelar med den ekologiska isoleringen är självklart att den värnar om miljön. Men den kan även motverka fukt, skadedjur och mögel eftersom cellulosan absorberar fukt. Tack vare det kan isoleringen anpassa sig efter olika väder och årstider för att man som fastighetsägare ska vara problemfri året om.
Isoleringen är också brandsäker, till skillnad från många andra alternativ på marknaden.

Ljudegenskaperna i cellulosaisoleringen är väldigt bra vilket gör att man kan täta till väggar för att slippa grannarnas oväsen. Det funkar även utmärkt som skydd för både värme och kyla i golv och väggar.

Använd ekologisk isolering i Borlänge

Våra medarbetare kan isoleringsarbete och vi kan garantera våra kunder ett bra arbete, och för att försäkra oss om detta går vi dessutom alltid igenom det färdiga resultatet tillsammans. Om vi skulle upptäcka några fel eller skavanker fixar vi till det direkt!

Cellulosaisoleringen avger inga otrevliga lukter eftersom det inte innehåller några farliga gaser eller ångor. Med denna miljövänliga isolering slipper man dåligt samvete för miljön samtidigt som det är ett riktigt bra alternativ för fastigheterna.

Ännu en fördel är att isoleringen är brandsäker. Andra sorter smälter vid kontakt med eld, men det enda som kan hända med lösullsisoleringen är att det förkolnar lite på utsidan, alltså inga stora katastrofer.

Kontakta oss för en kostnadsfri prisoffert om du behöver isolera i Borlänge. Inget projekt är för stort eller litet för oss.