Isolering i Avesta

Vi på Warmcel hjälper dig med isolering i Avesta. Det spelar ingen roll vilket projekt det handlar om – allt är lika viktigt för oss. Warmcel är en av Europas största tillverkare av cellulosaisolering, Fabriken i England tillverkar ekologisk isolering och vi på Warmcel i Dalarna har hela 40 års erfarenhet av at montera den.

Service är en grundläggande faktor för oss och vi bedömer aldrig att ett arbete är slutfört så länge inte kunden godkänt resultatet. Vårt mål är att alltid efterlämna oss helnöjda kunder!

Vår isolering är till 100 procent miljövänlig och är samtidigt ett extra bra skydd för fukt och förmultning. Det bästa alternativet för både fastigheter och miljö!

Kontakta oss om du vill ha en kostnadsfri prisoffert för isolering i Avesta, tips och råd eller om du har frågor om den ekologiska isoleringen.

Warmcels i Avesta

g14

Vi har erfarenhet inom all sorts isolering av bland annat vindar, ytterväggar, golvbjälkslag och golv. Tidigare har vi isolerat allt ifrån små friggebodar till stora slott, både ombyggnad och nyproduktion. Vi besitter tillräckligt mycket kompetens för att kunna hjälpa dig med dina planer och önskemål! Innan vi påbörjar våra arbeten går vi alltid igenom vad som ska göra noggrant. Vi kollar alla detaljer och anpassar oss efter vad som ska göras för att undvika misstag.

Vårt sätt att arbeta är väldigt effektivt och bra på många sätt. Varje år ökar vår volym mer och mer för att folk upptäcker oss och vår cellulosaisolering.
Sprutisoleringen vi använder är 100 procent miljövänlig och gör det lätt för oss att täcka varje vrå i fastigheterna. Det är en cellulosabaserad lösullsisolering, därav namnet ”cellulosaisolering”.
För det mesta funkar det på samma sätt som andra material, men det finns en hel del fördelar. Tack vare dess ljudegenskap funkar det till exempel extra bra som ljudisolering när man vill slippa oljud från omvärlden.

Lösullsisoleringen passar även perfekt för att isolera golv och hindra mot både kyla och värme. När vi gör den sortens tilläggsisolering borrar vi hål utifrån för att kunna spruta in i varje fack. När detta är klart täcker vi igen hålen så att de inte syns längre.

När vi isolerar tak kan vi vid behov passa på att montera en ventilation, till ett fast pris, om det inte redan finns,

Cellulosabaserad lösullsisolering

Eftersom cellulosaisoleringen tillverkas av återvunnet tidningspapper skadas inte miljön överhuvudtaget, vi behöver inte ens fälla några träd. Vid tillverkningen undersöks till och med kemikalierna i tidningstrycket för att produkten ska leva upp till strikta miljökrav. Det enda som tillkommer vid tillverkningen är olika ofarliga salter för att kunna skydda mot brand, mögel och andra saker. Det finns inga farliga gaser eller ångor som förorenar eller avger obehagliga lukter.

Cellulosan absorberar fukt vilket gör att man kan förhindra mögel, förmultning och skadedjur, något som annars skulle kosta en hel del att åtgärda. Den anpassar sig efter både årstid och väder vilket gör att man slipper problemen året om.

Till skillnad från andra alternativ kan den här miljövänliga isoleringen inte smälta vid brand. Det enda som kan hända är att den förkolnar.

Vi hjälper dig med ekologisk isolering

Warmcel har 40 års erfarenhet inom ämnet och är en av Europas absolut största tillverkare av denna ekologiska isolering.

Alla våra medarbetare har mer än tillräcklig kunskap för att kunna leverera det bästa resultatet varje gång. Vi går alltid in med engagemang och vilja för att göra jobbet så bra som möjligt. För att försäkra oss om att kunden är helnöjd med vad vi åstadkommit går vi alltid igenom det färdiga arbetet tillsammans. Skulle vi då upptäcka några misstag tar vi självklart ansvar för det och gör åtgärder direkt.